OM MAD/PLAKAT

MAD/PLAKAT er eksklusivt plakattryk af smukke råvarer.
 
Vi synes naturen er særlig, med madplakat vil vi gerne fremhæve den skønhed naturen frembringer til vores mad og vores bord.
 

MAD/PLAKAT er fotografiske eller grafiske billeder af forskellige råvarer, oftest økologiske eller biodynamisk dyrket.
Motiverne er Plancher med navne på frugt og grønt, Stilleben opsætninger, eller et bredt udvalgte af enkelt vækst-motiver fra planteriget.
Vi lægger vægt på at lade væksterne stå naturligt frem, vise dem som de er i deres naturlige uperfekthed og derved fremhæve naturens eget viltre udtryk.

Til daglig benytter vi os af naturens goder til at brødføde os selv og vores nærmeste, men hvor ofte stopper vi op og ser på unikheden i de vækster som er vores næring. Alle planter har været liv i sig, alle kommer af en vækst som er vokset frem af vores fælles jord. Med plakatmotiverne fra MAD/PLAKAT tydeliggør vi madens udspring i planteverdenen og derved forbundenhed med hele klodens natur.


 


Se de forskellige varianter på vores webshop:

www.madplakat.dk
 
Motiverne er plancher med navne på frugt og grønt, stilleben og forskellige udvalgte vækster fra planteriget.

Plakaterne er printet med arkivholdbart blæk på enten 265 g mat, 100% bomuld, Fine Art fotopapir med blød struktur i overfladen. Eller 230 gram høj kvalitet mat ink jet papir.
 


Plakaterne kan via vores webshop erhverves i standard størrelserne:
30x40, 40x50, 50x70 og 70x100.
Rammer kan ved lejlighed bestilles til.
 

AL FORSENDELSE ER INKLUDERET I PRISEN

Følg os på       
Facebook:
MAD/PLAKAT
Instagram:
MAD/PLAKAT
 
 
Vi sælger gerne engros.

 
+45 20730567
 
MAD/PLAKAT
v. Signe Vad
Valdemarsgade 81
1665 København V
 

Firma info

SiV (MAD/PLAKAT)
CVR nr.: 27257763
Valdemarsgade 81
1665 København V
info@madplakat.dk

 

 

 Bag mad/plakat står madstylist Michelle Appelros og billedkunstner Signe Vad.


 
    Siden vi blev par, har vi drømt om at lave noget sammen, eftersom vi er begge kreative og elsker at skabe. Vi snakker meget om naturen og den måde der produceres mad på i dag, hvordan naturen bliver effektiviseret og al vækst er blevet til produkter. Råvarer bliver tilpasset vores behov og vores ide om hvordan de skal se ud. Madplakat blev vores måde at give råvarerne deres værdighed tilbage og ikke bare lade vækster fremstå som masseproducerede metervarer